ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2014 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Вила на Черно Море - с.Кошарица

нощувки 3
звезди 3
общо вечери 0
празнична вечеря
закуски 0
басейн
 
цена 35 лв.

Допълнителна информация:

Посрещнете Нова Година– Вила на Черно море ви очаква.
Специална оферта почивка на 4 гости за 4 дни/ 3 нощувки за 420 лв. за наем на апартамента.
Вилата е обзаведена с всички удобства, които ще направят почивката ви приятна и запомняща се. Насладете се на тишина и спокойствие и прекарайте ВИП новогодишна вечер.
Местността около с. Кошарица е изключително красива-заобиколена от многогодишна широколистна гора и е подходяща за лов, риболов, планински, морски и селски туризъм.
Офертата е валидна за периода от 28 декември до 4 януари.

За повече информация и снимки моля посетете:
www.villaontheblacksea.com
http://www.facebook.com/villablacksea


Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава