ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2010 година.
Параметрите и може да не са актуални.

хотел в центъра на Виена - Виена

нощувки 3
звезди 0
общо вечери 0
празнична вечеря
закуски 3
басейн
 
цена 395 лв.

Допълнителна информация:

18 - 22 декември

1. ден
Отпътуване от София в 6.30 ч. от пл. \"Руски паметник\" по маршрут София-Калотина-Белград-Сегед-Будапеща. Пристигане вечерта в Будапеща. Нощувка.
2. ден
Закуска. Панорамна обиколка с автобус: мостовете на р. Дунав, Остров на Маргарита, Парламента, Музеят на изящните изкуства, Площада на героите, Рибарските кули, Кралският дворец, Паметниците на Св. Ищван и Св. Троица, Катедралата Св. Матияш, Хълма и паметника на Св. Гелерт. Пешеходна разходка по най-красивата улица на Будапеща Ваци. Отпътуване за Виена. Пристигане привечер. Панорамна обиколка с автобус на Виена в светлините на града и на коледната украса: Музей на приложните изкуства, Градския парк с паметника на Йохан Щраус – син, Двореца Белведере, Виенската Филхармония, Карлскирхе, Виенската опера, Хофбург, Културноисторическия Музей (КИМ) и Природонаучния Музей (ПНМ), Парламента, Бургтеатър, Кметството, Университета, Арсенала, Хундертвасер, Пратера. Посещение на най-красивия коледен базар пред Кметството на Виена - Кристкиндлмаркт – с автентична коледна атмосфера, пунш от горски плодове, коледни сладкиши и подаръци за Коледа. Настаняване в хотел. Нощувка.

3. ден Закуска. Пешеходна туристическа програма в стария град: Мария –Терезия Плац, Паметника на Мария Терезия, Площада на героите, Дворцовия комплекс Хофбург, пл. Грабен с чумната колона, най–голямата катедрала в Австрия - Щефансдом. Свободно време. Вечерта по желание (с допълнително заплащане 23 евро) посещение на Гринцинг – виенски квартал с типични австрийски ресторанти със собствено производство на вино. Нощувка във Виена.

4. ден
Закуска. Посещение на Двореца Шьонбрун: Парка, Музея на каляските, Къщата на палмите, Глориете, Фонтана на Нептун, Първата в Европа зоологическа градина. Свободно време. Посещение на увеселителния парк Пратер. Отпътуване за България около 19.00 ч. Нощен преход.

5. ден
Пристигане в София следобед на пл. \"Руски паметник\".

Цената включва:

     * транспорт с лицензиран и категоризиран автобус;
     * 3 нощувки   и 3 закуски (2 нощувка със закуски в хотел **/*** във Виена; 1 нощувка със закуска в хотел *** в Будапеща);
     * панорамни обиколки на Виена и Будапеща;
     * туристическа медицинска застраховка;
     * водач - екскурзовод от туристическата агенция.

          Цената не включва:

     * входни такси за посещаваните обекти;
     * лични разходи.

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава