ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2010 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Монастир - ТУНИС

нощувки 4
звезди 3
общо вечери 4
празнична вечеря
закуски 0
басейн
 
цена 600 лв.

Допълнителна информация:

ПРОГРАМА С ПОЛЕТ ОТ СОФИЯ НА 29.12 - 4 НОЩУВКИ / 5 ДНИ:
1 ден – 29.12
08:00 - 09:30 Директен чартърен полет София – Монастир. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Вечеря и нощувка.
2 ден – 30.12
Закуска в хотела. Свободно време. Възможност за целодневна екскурзия Кайруан - Ел Джем или за двудневна екскурзия в Сахара /връщането от която е около 19 часа на 31.12/. Вечерта възможност за посещение на национална вечер Мадинат ал Захра /шоу-програма+вечеря/. Вечеря и нощувка.
3 ден - 31.12
Закуска в хотела. Свободно време. Възможност за екскурзия до столицата Тунис - Картаген - Сиди бу Саид.
Новогодишна празнична вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.
4 ден - 01.01
Закуска в хотела. Свободно време. Вечеря и нощувка.
5 ден – 02.01
Закуска в хотела. Свободно време. Освобождаване на стаите и трансфер до летището
16:00 - 19:20 Директен чартърен полет Монастир – София.

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава