ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2010 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Къща за гости Хаджи Иванчовата къща - Копривщица

нощувки 3
звезди 2
общо вечери 0
празнична вечеря
закуски 0
басейн
 
цена 1350 лв.

Допълнителна информация:

Хаджи Иванчовата къща се намира в гр. Копривщица на ул. \"Дончо Ватах Войвода\", на 100 м от пл. \"20-ти април\". Хотелът разполага с 26 легла, разпределени в 11 самостоятелни стаи, всяка от които е запазила автентичния възрождански стил.

Цената е за наем на къщата и включва:
- 3 нощувки;
- ползване на битова механа;
- курортна такса и туристическа застраховка;

Доплащане:
- за закуска - 5 лв. на лице на ден; (по желание)
- за Празнична вечеря - 25 лв. на лице. (по желание)

Капацитет за настаняване:
- 5 двойни стаи и 4 тройни стаи.

Празнично меню: комбинирана салата (плата), печено прасенце (агне) или печена пуйка, баклава, сухи мезета (плата), газирана безалкохолна напитка - 1 бр., минерална вода - 0.5 л, ракия - 50 мл, чаша вино или 2 бири (без включен сервиз/обслужване).

Условия на плащане:
- всички потвърдени резервации се заплащат в размер на 50% в срок до 30.11.2010 г.;
- краен срок за доплащане - 10.12.2010 г.

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава