ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2014 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Венеция - Италия

нощувки 3
звезди 3
общо вечери 3
празнична вечеря
закуски 3
басейн
 
цена 355 лв.

Допълнителна информация:

1 ден:   Отпътуване от ул.Антим I - Варна в 07.00 часа, 09.00ч. - Бургас, 10.00ч - В. Търново, 12.00ч - Пловдив, в 13.30 часа от Стадион Васил Левски - София. Транзитно преминаване през Сърбия, Хърватия, Словения. Нощен преход.
2 ден:   Сутринта пристигане в Италия. Отпътуване от Пунта Сабиони с корабче за Венеция. Пътьом разглеждане на островите Бурано (дантеления остров), посещение на стъкларска фабрика на остров Мурано и кратка презентация на изработка на известното венецианско стъкло. При посещението на фабриката може да се разгледа и магазина към нея. Отпътуване от островите за Венеция. Туристическа програма във Венеция - Двореца на Дожите, моста на въздишките, катедралата Сан Марко и площад Сан Марко, часовниковата кула и камбанарията, моста Риалто с пазара за сувенири на Канале Гранде. Свободно време във Венеция. Посещение на двореца на Дожите, камбанарията и катедралата Сан Марко - по желание срещу заплащане на входна такса. Вечеря. Нощувка в курорта до Венеция - Lido di Jesolo.
3 ден:   Закускa. Отпътуване за Верона. Туристическа програма в града на влюбените. Обзорна обиколка на града - Арена ди Верона, къщата на Жулиета, площад Ербе, Пиаца Бра, стария портал, улица Маццини.Свободно време. Връщане в Лодо ди Йезоло. Новогодишна вечеря в ресторанта на хотела в курорта Лидо ди Йезоло е задължителна. ПОСРЕЩАНЕ НА НОВА ГОДИНА 2015. Нощувка.
4 ден:   Късна закуска. Свободно време. По желание посещение на Падуа срещу допълнително заплащане от 10 евро. Вечеря. Нощувка в Лидо ди Йезоло.
5 ден:   Закуска. Отпътуване за България. Пристигане късно вечерта, след това във Варна.
Цена:   
• 355 лв. – на човек в двойна или тройна стая
• 435 лв. – единична стая
Допълнителна информация:   
- Необходими документи: Лична карта или международен паспорт; за деца до 18 г.: международен паспорт или лична карта, ако имат такава, нотариално заверена родителска декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, Копие от акта за раждане, Копие от страницата със снимката в паспорта.
- Срок и начин на плащане: 30% от цената при записване, останалата сума се заплаща не по-късно от 20.12.2014 г.
- Минимален брой за осъществяване на пътуването - 40 туриста.
- Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата, местата и часовете на oтпътуването.
Цената включва

- 3 нощувки, 3 закуски в хотел 3*
- Транспорт с лицензиран Автобус
- Туристическа програма във Венеция
- Туристическа програма във Верона
- Екскурзоводско обслужване
Цената не включва

- Медицинска застраховка
- Корабче до Венеция, о. Мурано и о. Бурано - 25 Евро
- Вечеря - 10 Евро
- Новогодишна вечеря - 30 Евро
- Посещение на Падуа - 10 еврo
-Туристически такси - 10 евро

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава