ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2011 година.
Параметрите и може да не са актуални.

частни квартири - Охрид

нощувки 2
звезди 0
общо вечери 0
празнична вечеря
закуски 0
басейн
 
цена 215 лв.

Допълнителна информация:

София - Охрид - Св. Наум - Струга - Скопие - София
30.12.2011
от 215 лв.
3 Дни/2 Нощувки

ВСЕКИ ЗАПИСАН ПО ПРОГРАМА НОВА ГОДИНА В ОХРИД УЧАСТВА В ТОМБОЛА С НАГРАДА - КАРНАВАЛ В КСАНТИ ЗА ДВАМА!!!
ПОСРЕЩНЕТЕ НОВАТА 2011 ГОДИНА В ОХРИД, ЕДИНСТВЕНИЯТ БАЛКАНСКИ ГРАД ИЗТЪКАН ОТ ПРИРОДНИ КРАСОТИ, МНОГОВЕКОВНА ИСТОРИЯ, КУЛТУРА И ТРАДИЦИИ! ЖЪЛТАТА РАКИЯ, РУЙНОТО ВИНО И КРЪШНИТЕ МАКЕДОНСКИ ХОРА ЩЕ ОТВОРЯТ ДУШИТЕ И СЪРЦАТА ВИ ЗА ЕДНО НОВО И ПО-ДОБРО НАЧАЛО И ИЗПЪЛНЕНА С ВЯРА, НАДЕЖДА И ЛЮБОВ НОВА ГОДИНА!!!

1-ви ден : 30.12.2011 - петък
Отпътуване в 6:30 ч. от Автогара Сердика /бивш Трафик маркет между Централна Автогара София и Централна гара/. Преминаване през граничните пунктове при Гюешево и Деве Баир.
Посещение на Скопие. Разглеждане на новата църква Св. Климент Охридски, спирка при крепостта Калето и преминаване покрай църквата , в чиито двор се намира гроба на Гоце Делчев, разходка из старата чаршия и обновената централна част на града. Свободно време.
Отпътуване за Охрид.
Настаняване в частни квартири в центъра на града, в близост до Охридското езеро.Виж снимки...
Вечерта - по желание – организирана вечеря в заведение с местни специалитети и жива музика.
Нощувка.

2-ри ден : 31.12.2011 - събота
Закуска.
Туристическа обиколка на стария град на Охрид с местен екскурзовод: площада и пристана на града, църквите \"Св. Йоан Канео\", \"Св. Панталеймон” (Плаошник), където се намират мощите на Климент Охридски, Самуилова крепост , църквата \"Св. Богородица Перивлепта\", Амфитеатъра, църквата \"Св. София\", къщата на братя Робеви, Стария чинар и др.
Посещение на манастира „Свети Наум“ . Манастирът е разположен на 30 км от Охрид, почти на границата с Албания, на брега на Охридското езеро. По пътя фотопауза на Билянини извори. Пътят продължава по живописен маршрут – селата Св. Стефан, Пещани, Трапеица, Любанища и националния парк Галичица. Разглеждане на църквата \"Св. Св. Архангел Михаил и Гаврил\" и параклиса \"Св. Петка\" със светена вода. Свободно време за почивка и разходка в чудно красивата местност, съчетание от спокойните води на езерото, склоновете на зелените планини, кръшна македонска музика и традиционни ястия.
Завръщане в Охрид.
Подготовка за Новогодишната вечер.
ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ в рибен ресторант в центъра на града.
/Менюто вж. в Забележки/

3-ти ден: 01.01.2012 - неделя
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
Късна закуска.
Отпътуване за Струга, разположен на северния край на Охридското езеро. Посещение на манастира „Св. Богордица Калишка” – запазена е старата скална част на манастира от 14 в. и изградена нова част към манастирския комплекс, в която се съхранява чудотворна икона, известна като „Черната икона на Св. Богородица”. Манастирът е прочут и заради произвежданите там ракия, айвар и различни видове сладко. Разглеждане на гр. Струга: паметника на Стружанката, къщата на братя Миладинови, изтичането на река Църни Дрим от Охридското езеро.
Отпътуване за България.
Пристигане в София късно вечерта.

Цената включва:

     * транспорт с автобус, лицензиран за международни пътувания;

     * 2 нощувки в частни квартири със самостоятелен санитарен възел; Виж снимки...

     * ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ в рибен ресторант в центъра на града

     * пешеходна обиколка на Стария Охрид с местен екскурзовод;

     * посещение на Св. Наум

     * посещение на Струга

     * посещение на Скопие

     * екскурзоводско обслужване по маршрута;

     * медицинска застраховка с покритие 10 000 евро.

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава