ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2018 година.
Параметрите и може да не са актуални.

ЛОЗЕНГРАД и ОДРИН, хотел Royal Bilgic 3*+ Празнична вечеря - Турция от ВАРНА, ДОБРИЧ и БУРГАС

нощувки 2
звезди 3
общо вечери 2
празнична вечеря
закуски 2
басейн
 
цена 235 лв.

Допълнителна информация:

НОВА ГОДИНА В ОДРИН И ЛОЗЕНГРАД
отпътуване от гр. Варна, Добрич и Бургас

Дата: 30.12.2018 - потвърдена

2 нощувки със закуски и вечери в хотел Royal Bilgic 3*+ Празнична Новогодишна вечеря в ресторанта на хотела

Цена на човек в двойна стая при отпътуване от:
гр. Бургас: 235,00 лв./ гр. Варна и Добрич: 250 лв.

ПРОГРАМА
1 ДЕН /30.12.2018/

OТПЪТУВАНЕ ОТ:
• 05,00ч. отпътуване от Добрич-Дом Паметник /доплащане 15,00 лв. в двете посоки, при 10 души/
• 06.00ч. отпътуване от Варна, ул. Антим 1-ви/доплащане 15,00 лв. в двете посоки, при 10 души/
• 07,00ч. отпътуване от Обзор, Автогара
• Сл. бряг-отпътуване от ОМВ
• Поморие-отпътуване в 08,00ч. спирка Автогара.
• Бургас - отпътуване в 08,45ч бензиностанция ОМВ до х-л Мираж.
Преминаване на българо-турската граница на ГКПП Малко Търново/Дерекьой. По обяд пристигане в Лозенград / Къркларели. Настаняване в хотел Royal Bilgic 3*. Свободно време в центъра на града. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН /31.12.2018/
Закуска. По желание екскурзия до Одрин. Ще посетим Музеят на здравето - огромен, много впечатляващ комплекс, построен през 15 век от османския султан Баязид ІІ на брега на река Тунджа - с над 100 по-големи и по-малки куполи и две огромни, островърхи минарета. През 2004 год. печели приз „Европейски музей на годината”. Основната част от комплекса е болница, но в него има още медицинско училище /медресе/, джамия, приют за гости, турска баня, кухня. Днес музеят е интересно историческо място, но също и удивително място за релакс. Представител на музея ще ни посрещне в малка уютна зала с прожекция на филм за комплекса, на фона на изключително приятна успокояваща музика. Восъчни фигури по подобие на Мадам Тисо пресъздават историята на древната медицина... Вход: 5 турски лири. Заедно ще се отправим към най-посещаваната забележителност в града джамията на султан Селим II - шедьовъра на архитект Синан, славеща се с красивите си мраморни резби, керамични мозайки и най-високите минарета в страната - 72 м. Виждат се дори от България! Първоначално джамията е имала 1000 прозорци, но са зазидали единия поради вярването, че 999 е магическо число. Според някои мнения „Селимие джами“ надминава по красота дори храмът „Света София“ в Истанбул. Интересен е фактът, че джамията е издържала 71 земетресения над 7-ма степен по Рихтер, но оцелява непокътната. Разходка из централните улици на града за пазар и възможност да опитате типичното за Одрин ястие - таваджигер. Посещение на МОЛ „ERASTA” - магазини от всякакъв тип и за всеки вкус - DE FACTO, LC WAIKIKI, COLIN’S, H& M, KOTON, PIERE CARDIN, MAVI, ADIDAS. Връщане в Лозенград.
!!! ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2019 г. В РЕСТОРАНТА НА ХОТЕЛА с музика и програма.

3 ДЕН /01.01.2018/
Късна закуска. Отпътуване за България в ранния следобяд. Преминаване на границата и пристигане в Бургас, Поморие, Сл. бряг, Обзор и Варна вечерта.

Цената включва:
-> транспорт с лицензиран автобус 3*;
-> пътни и гранични такси, паркинг;
-> 2 нощувки със закуски и вечери в хотел Royal Bilgic 3* http://www.royalbilgichotel.com.tr/
-> Празнична вечер в ресторанта на хотела
-> водач от агенцията по време на пътуването.

Цената не включва:
• екскурзия до Одрин - 10,00 лв
• разходи от личен характер
• входни такси на посещаваните обекти/ Музея на здравето с кратък филм на български език. 5 турски
• мед. застраховка за лица над 70 год. - доплащане 3.00 лв.
• отпътуване от Добрич /30.12. в 05,00ч/ и Варна /30.12. в 06,00/ - доплащане 15,00 лв в двете посоки

ЦЕНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ - 210,00 лв

Заявяването и заплащането на допълнителните мероприятия става преди датата на отпътуване с надлежно представен документ за плащане!

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава