ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2012 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Частни квартири - Охрид, Македония

нощувки 3
звезди 0
общо вечери 0
празнична вечеря
закуски 0
басейн
 
цена 142 лв.

Допълнителна информация:

Цените за ранни записвания са валидни до 29.09.2012 с 25% отстъпкаПАКЕТЪТ   ВКЛЮЧВА:

     Транспорт София - Охрид - София с туристически микробус* или автобус 2/3*
     Пътни такси;
     3 нощувки в гр. Охрид в частни квартири;
     Бонус - Панорамна пешеходна екскурзия в Скопие
     Бонус - Посещение на Мол в Скопие
     Водач от фирмата по време на пътуването и престоя в Македония.ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:

     Mедицинска   застраховка;
     Екскурзия до манастира \"Свети Наум\"(при минимум 20 туристи);
     Пешеходна разходка с местен екскурзовод в стария град Охрид (при минимум 20 туристи);
     Разходка с корабче по Охридското езеро (при минимум 20 туристи);
     Екскурзия до град Струга и село Калище (при минимум 20 туристи);
     Празнична Новогодишна вечеря

ПРОГРАМА1 ден: 29.12.2012 02:00ч. Нощен преход. Тръгване от „Автогара Сердика” - София (бившият „Трафик Маркет”),преминаване посока   Кюстендил – 03.00ч. по маршрут Крива Паланка – Скопие - Охрид.   Пристигане в Охрид рано сутринта. Настаняване и кратка почивка.

* По желание - 09.00ч. - Екскурзия до манастира \"Свети Наум\", разположен на югоизточния бряг на Охридското езеро сред местност с рядка природна красота. По Минаване покрай националния парк “Галичица”, разделящ Охридското и Преспанското езеро. Посещение на църквата \"Св.Св Архангел Михаил и Гавраил,където се намира гробницата на лечителя чудотворец свети Наум. Посещение и на параклиса „Св. Петка” с извора за лековита вода.   (при минимум 20 туристи)

* По желание - 13.00ч. - Пешеходна разходка с местен екскурзовод в стария град Охрид (минимум 2 ч.): паметника на Кирил и Методий,паметника на Климент Охридски,къщата на братя Робеви,църквата \"Света Богородица Перивлепта\"от ХII в,която автентична архитектура и стенописи е обявена за паметник на световното историческо наследство под закрилата на ЮНЕСКО; Самуиловата крепост; църквата \"Свети Панталеймон\", където се съхраняват мощите на Св. Климент; църквата \"Свети Йоан Канео\", разположена на висока и стръмна скала, откъдето се разкрива живописна гледка към езерото и града; църквата \"Света София\", посветена на Христовата мъдрост и служила като катедрален храм по времето на цар Самуил; античният театър и градската чаршия.   (при минимум 20 туристи).

Нощувка.

2 ден: 30.12.2012.

* По желание - 12.00ч. - Разходка с корабче по Охридското езеро - най-голямото и най-дълбокото в Егейската езерна зона, една от най-очарователните картини на природата.   (при минимум 20 туристи).

   Нощувка.


3 ден: 31.12.2012


* По желание 12.00ч. Екскурзия до град Струга и село Калище. Разглеждане на града: изтичането на реката Църни Дрим от Охридското езеро, Струмската чаршия, , паметника на Стружанката – символ на града, къщата на братя Миладинови (отвън). Отпътуване за село Калище. Посещение на скалния манастир \"Св. Богородица Калишка”, църквата “Рождество Богородично”, параклиса “Св. Петър и Павел” със светена вода и хотелски комплекс “Бисер”. Връщане в Охрид (при минимум 20 туристи).

Подготовка за празничната вечер.

Вечерта – посрещане на НОВАТА 2013 ГОДИНА в ресторанта на хотела с богато меню и музика на живо. Усетете празничното настроение на Македонската Нова година като се потопите едновременно в атмосферата на традициония македонски ресторант и празненствата в центъра на града. „Жълтата” ракия, руйното вино и кръшните македонски хора ще отворят душите и сърцата ви за едно ново и по-добро начало и изпълнена с вяра, надежда и любов Нова Година!!!

Нощувка.

4 ден: 01.01.2013

Около обяд отпътуване за гр. Скопие – столицата на Република Македония: Старият квартал “Вароша”; крепостта “Скопско кале” и църквата “Свети Спас” със саркофага на Гоце Делчев, Камен мост и къщата музей на майка Тереза(отвън). Свободно време в Мола.   Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.


ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ - 68.45 лв

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава