ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2010 година.
Параметрите и може да не са актуални.

ШРИ ЛАНКА - НОВА ГОДИНА ШРИ ЛАНКА

нощувки 8
звезди 0
общо вечери 8
празнична вечеря
закуски 8
басейн
 
цена 1951 лв.

Допълнителна информация:

ШРИЛАНКА - МАЛКОТО ЧУДО

25.12.2010 Ден 01
Отпътуване от София с автобус за Истанбул в 22.30 ч.

26.12.2010 Ден 02

Пристигане в Истанбул около 07.30 ч Полет за Коломбо в 11.25 ч.Пристигане в Коломбо в 00.50 ч.Трансфер и настаняване в хотел Galadari.

27.12.2010 Ден 03 – Коломбо / Пинауела/ Сигирия

След закуска отпътуване към Сигирия, по пътя минаване през приюта за слонове в Пинауела, където ще може да видите как бебетата слонове се хранят с биберон, как си играят и ще ги придружим до близката река, за да видим как се къпят. Продължаваме по пътя към Сигирия. Пристигане в Сигирия. Настняване в хотел Kassapa Lions Rock .Следобяд изкачване на Червената Крепост, построена през 5 век след христа , известна със стенописите „Небесни Девойки,” които датират от преди поече от 1500 години. Според историците те са били около 500, но днес са останали само 19. Разглеждане на градините и баните на царската крепост. Вечеря. Нощувка.

28.12.2010 Ден 04 – Сигирия / Храмовете в   Дамбула /Канди

След ранна закуска, посещение и разглеждане на известните храмове-пещери в Дамбула. Това са най-впечатляващите храмове в Шри Ланка, състоящи се от пет пешери, с множество статуи на Буда, цар Кандян и други   богове и богини. Продължаваме по пътя към Канди. Ще спирем във фабрика за батик (ръчно боядисан плат с помощта на восък) и градини с подправки в Матале. Ще видите различни видове подправки и билки и демострации на техните употреби. Пристигане в Канди. Настаняване в хотел Tree of Life-Dlx. Следобедна обиколка на града, включваща посещение на Центъра за изкуства и занаятчийство, Музея на скъпоценните камъни и храма на свещената реликва - зъбът на Буда. Вечерта посещение на изпълнение на традиционни кандийски танци. Вечеря. Нощувка.

29.12.2010 Ден 05 – Канди / Перадения / Канди

След закуска, посещение на вековно старите ботанически градини в Перадения, които са признати като едни от най-добрите в света, със своите невероятни колекции от рози и орхидеи. Връшане в хотела. Свободно време. Следобяд опционално сафари в джунглата на Удауата. Вечеря. Нощувка.

30.12.2010 Ден 06 Канди /Нулара-Елия                                                                                                                                                 
Отпътуване към Нулара-Елия – „Малката Англия” на Шри Ланка. По пътя ще се насладите на едни от най-живописните пейзажи на острова. Нулара-Елия се намира в подножието на Пидуруталагала (най-високата планина в Шри Ланка) и е едно от най-крацивите места на острова. По пътя спиране в плантация за чай и дегустиране на традиционния за района цейлонски чай. Пристигане в Нулара-Елия. Настаняване в хотел Galway Forest Lodge. Следобедна обиколка на града, разглеждане на градини за плодове и зеленчуци. Над тези градини се извисява скалата Хакгала (450 метра), за която местните вярвят, че е мястото, където принц Равана скрива Сита. Според легендата, принц Рама изпратил войски да   върнат любимата му Сита, но това разгневило принц Равана и той подпалил опашката на Хануман, богът-маймуна, който направил пожар в гората около скалата. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

31.12.2010 Ден 07 – Нулара-Елия/Китулгала / Калутара

След закуска отпътуване към Китугала. Китугала е градче до една т най-буйните реки на острова Келани Ганга, известно с провеждането на рафтинг.Посещение на мястото, където е сниман известния   филм „Мостът на река Куай.” Продължаване по пътя към Калутара. Настаняване в хотел RAMADA Resort Kalutara. Свободно време за плаж. НОВОГОДИШНА Вечеря. Нощувка.

01.01.2011 Ден 08 – Калутара - Коломбо

Закуска. Отпътуване към Коломбо. Пристигане в Коломбо. Време за пазаруване на сувенири.
Вечеря в местен ресторант и трансфер за полет в 01.55 ч.

02.01.2011 Ден 09 - Истанбул - София

Пристигане в Истанбул в 10.40
*Отпътуване за София с автобус в 13.00 ч Пристигане в София около 23.00 ч

Услуги, включени в цената 995 евро:
-Посрещане и изпращане на летището от представител на фирмата-партньор
-Самолетни билети Истанбул – Коломбо – Истанбул
-Трансфери и турове по програмата
-Настаняване в примерните хотели по програмата, с включени закуски и вечери
-Новогодишна Гала Вечеря
-Всички турове по програмата
-Обслужване от Руско-говорящ екскурзовод

Услуги, невключени в цената:
-Бакшиши
-Хранения и напитки извън програмата
-Автобусен билет София – Истанбул – София - 80 лв
(пътуването София – Истанбул – София може да се осъществи със самолет при желание )
-Летищтни такси – 185 евро
-Лични разходи

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава