ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2016 година.
Параметрите и може да не са актуални.

НОВА ГОДИНА 2017 БАНСКО Рошкова къща - Банско

нощувки 3
звезди 0
общо вечери 0
празнична вечеря
закуски 0
басейн
 
цена 120 лв.

Допълнителна информация:

Заповядайте в Банско

Весело посрещане на НОВАТА 2017 ГОДИНА

Насладете се на красивата Пирин планина!

Цената включва 3 Нощувки, с дати по избор включващи Новогодишната нощ. Ползване на механа с камина, изцяло оборудвана със всичко необходимо за незабравимо изкарване на празника.
Цена - 120лв/ на човек

Рошкова Къща се намира в югоизточната част на Банско, на 15мин. път пеша от начална кабинкова станция и на 10-15 мин. от центъра на града. Къщата за гости разполага с двойни, тройни стаи и APP.2+2 с TV, WIFI безплатен интернет достъп. Собствена механа с камина, в която с удоволствие ще организираме вашето незабравимо тържество или празник! Също така можем да ви предоставим възможност да хапнете ястия, приготвени от самите Вас!

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата