ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2018 година.
Параметрите и може да не са актуални.

ЧАНАККАЛЕ + Шопинг в ОДРИН от ВАРНА и БУРГАС, hotel 4* - ТУРЦИЯ

нощувки 3
звезди 4
общо вечери 3
празнична вечеря
закуски 3
басейн
 
цена 388 лв.

Допълнителна информация:

НОВА ГОДИНА на брега на Дарданелите – Гелиболу
отпътуване от гр.Варна и Бургас

Hotel Hampton by Hilton 4*

Дати: 29.12.2018г  

3 нощувки със закуски и вечери на блок маса + Празнична новогодишна вечеря на All inclusive/ включен неограничен алкохол/ с български DJ , програма + бонус Шопинг в Одрин

Цена на човек при отпътуване от:
гр.Варна 398 лв./ Бургас - 388 лв.

Цена за възрастен при пътуване със собствен транспорт: 345 лв.

Програма
1 ден /29.12.2018г. /Варна – Бургас – Одрин - Гелиболу
Отпътуване около 5:00ч от Варна ул.Антим I .Отпътуване от Бургас от бензиностанция ОМВ до хотел Мираж около 07:00ч. Продължаваме към границата Малко Търново. Преминаване ГКПП Дерекьой и се отправяме към град Гелиболу по маршрут Лозенград /Къркларели/ -Одрин- Хавса –Кешан-Гелиболу .Кратка програма и разглеждане на централната част на Одрин с екскурзовод.Възможност за шопинг в Одрин. Посещение на джамията "Селимие" – едно от чудесата на османската архитектура, шедьовърът на известния османския архитект Синан построена през 16 в.Свободно време за обяд, разглеждане на базара към джамията, Бедестена, голямата пешеходна търговска улица.Отпътуване за Гелиболу.Пристигане следобяд.Настаняване в хотела.Свободно време за почивка и разглеждане на комплекса. Вечеря. Нощувка.

2 ден / 30.12.2018г / Гелиболу – Троя- Бехрамкале- Асос
Закуска. *По желание срещу доплащане - целодневна екскурзия до древния град Троя и руините на Асос. Древна Троя – арената на възпятата от Омир Троянска война (крепостните стени, портите на древния град, амфитеатъра, храмът на Атина). Продължаваме на юг към района на планината Ида, където на брега на Егейско море се намира селцето Бехрамкале – наследник на античния град Асос. В продължение на почти две хилядолетия Асос е   важен център за целия античен свят. Аристотел полага тук основите на първата школа по философия   , а по-късно през Асос минава и свети Павел на път за Милет. Краят на града настъпва през 1330 година, когато го превземат османските турци. След това Асос просто престава да съществува, една цивилизация е сменена с друга, а мястото е наречено Бехрамкале . Акрополът на Асос (Бехрамкале) се извисява на 238 м. над морското равнище. Тук през VI в.пр.Хр. е построен храмът на Атина. В момента дорийският храм е пазител на полуостров Бига и на залива Едремит. Посещение на храма на Атина, руините на школата по философия, основана от Аристотел, театъра. Свободно време. Възможност за обяд в рибен ресторант. Връщане в хотела надвечер с възможност за релакс и ползване на някои от услугите на хотела. Вечеря. Нощувка.

3 ден / 31.12.2018г / Гелиболу
Закуска. Свободно време за ползване на услугите на хотела,разходка и релакс. Вечерта …..
Новогодишна Вечеря с богато меню, неограничени алкохолни и безалкохолни напитки местно производство, програма с DJ и игри.
Забележка: All inclusive програма в ресторанта на хотела приключва в 02:00ч. на 01.01.2019г.
Нощувка.

4 ден / 01.01.2019г / Гелиболу – България – Честита Нова Година 2019
Късна закуска. Отпътуване за България. Кратка спирка по време на пътуването в гр. Кешан.Възможност за пазаруване от КIPA или MIGROS.   Късно вечерта пристигане в Бургас и Варна.


ЗА ИНФОРМАЦИЯ И РЕЗЕРВАЦИИ:
тел./факс: 052 641672, мобилен: 0888699525
e-mail: info@benitour.com
skype: benitour
гр.Варна, бул."Мария Луиза" 7

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава