ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2010 година.
Параметрите и може да не са актуални.

АФРОДИТ ТЕРМАЛ - НОВА ГОДИНА НА ЕГЕЙСКО МОРЕ В ДРЕВНИЯТ АССОС

нощувки 3
звезди 0
общо вечери 3
празнична вечеря
закуски 3
басейн
 
цена 415 лв.

Допълнителна информация:

30.12.2010   София – Бехрамкале (   Ассос ) 580 км
Отпътуване от Стадион Васил Левски в 07:00 ч. Преминаване на пролива Дарданелите и пристигане в гр. Бехрамкале, коло 17:00 ч. Настаняване в хотел АФРОДИТ ТЕРМАЛ. Нощувка.

31.12.2010 Ассос
След закуска ще разгледаме древният град Ассос. Градът е бил основан през 900-1000 г. пр.н.е от заселници от о. Лесбос. Те построили през 530 г. пр. н.е на върха на хълма, заграден с маслинови горички, храм в дорийски стил в чест на Богинята Атина, чиито руини са запазени до днес. Тук през 348 г пр.н.е дошъл   Аристотел който основава школа и се жени за Пития племенница на неговия приятел и управител на Ассос –Хермиас. По късно градът е бил посетен от Св.Павел който разпространил християнството по тези земи. Ще се изкачим на хълма, за да разгледаме останките от храма и ще се насладим на очарователната гледка към Егейско море и близкия о.Лесбос. След това ще разгледаме близката джамия от 14 век и ще се спуснем към махалата със стари каменни къщи “Искале” и много рибни ресторантчета и кафенета. Следобяд ще се приберем за почивка в хотела. Вечерта НОВОГОДИШНА ГАЛА ВЕЧЕРЯ. Нощувка.

01.01.2011 Ассос
Свободен ден за релакс в термалните води на басейна на хотела. Нощувка.

02.01.2011   Бехрамкале – София
След закуска отпътуване за България.Пристигане около 21.00 ч.

Цената включва :
-Транспорт с автобус
-3 нощувки в х-л АФРОДИТ ТЕРМАЛ на база ALI   www.afrodittermal.com
-Новогодишна вечеря с програма
-Екскурзоводско обслужване
-Медицинска застраховка

Цената не включва :
-Входни такси

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава