ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2010 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Нова година в семеен хотел " Тера верде * * * Орешак - Орешак

нощувки 3
звезди 3
общо вечери 0
празнична вечеря
закуски 0
басейн
 
цена 42 лв.

Допълнителна информация:

Семеен хотел\" Тера   верде \" * * * Орешак , предлага две самостоятелни крила .

Едното се състои от 2 стаи четворки, и 2 стаи двойки ,капацитет 12 души, с възможност за трима и четирима , всяка със самостоятелен санитарен възел, tv - кабелна, WI - FI безплатен интернет, локално парно отопление и самостоятелен кухненски салон и трапезария, напълно обурудван за капацитета на всички спални помещения на крилото.

ЦЕНАТА Е ЗА 3 НОЩУВКИ 4 ДЕНА   125 лв. на човек

Второто крило се състои от 6 стаи двойки и 2 стаи четворки, капацитет 20 души , всяка със самостоятелен санитарен възел, tv - кабелна, WI - FI безплатен интернет, локално парно отопление, и самостоятелен кухненски салон и трапезария, напълно обурудвани за капацитета на всички спални помещения на крилото.

ЦЕНАТА Е ЗА 3 НОЩУВКИ 4 ДЕНА 125 лв. на човек
Хотела разполага и със външна механа   оборудвана с 2 барбекюта !

Офертата е валидна при наем на целия капацитет на всяко едно от крилата !

Забележка: датите за нощувките избирате Вие , като в тях трябва да е включена новогодишната нощ .
0899834728
0896646804
http://villaterraverde.com


Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава