ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2017 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Hotel Vidicovac - Нова Година в Ниш

нощувки 2
звезди 3
общо вечери 1
празнична вечеря
закуски 2
басейн
 
цена 329 лв.

Допълнителна информация:

НОВА ГОДИНА В НИШ

3 дни / 2 нощувки

ДАТА: 30.12.2017


ПРОГРАМА

1 ДЕН / 30.12.2017 - СОФИЯ - КАЛОТИНА - НИШ
Отпътуване от гр.София в 8:00 ч.,за Република Сърбия. Пристигане в гр. Ниш , третия по големина град в Сърбия. Настаняване в хотел 3* Кратка почивка. Посещение на хълма Чегар - Тук на мястото на прочутата битка на Първото сръбско въстание, има паметник в памет на смелите войници и техният командир Стефан Синделич. Първият паметник, който отбелязва мястото на смъртта му е направен във формата на малка пирамида от гранит. Днешният паметник във формата на кула, символизира военно укрепление и е издигнат за петдесетата годишнина от освобождението на Ниш, която е представена публично на 1 юни 1927. Панорамна и пешеходна обиколка на   града. Свободно време в центъра за кафе и шопинг. Връщане в хотела. Лично време за почивка . Празнична вечеря с богато меню, неограничен местен алкохол, жива музика. Нощувка.


2 ДЕН / 31.12.2017 - НИШ
Късна закуска. Посещение на   Нишката крепост разположена на   брега на р. Нишава. Крепостта е обект от културното Световно наследство на ЮНЕСКО . Тя е една от най-големите и най-добре запазените   крепости в централната част на   Балканите. Свободно време за кафе, разходка и шопинг в централната част на града. Прибиране в хотела. Свободно време за почивка. Новогодишна празнична вечеря   с богато меню , неограничен местни алкохолни и безалкохолни напитки, жива музика и още повече танци до зори. Нощувка.


3 ДЕН / 01.01.2018 - НИШ - ПИРОТ - СОФИЯ
Късна закуска. Отпътуване за гр. Пирот. Тук ще спрем за кратък отдих за кафе и шопинг. Пристигане в София късния следобед.

ПАКЕТНАТА ЦЕНА НА ЧОВЕК, НАСТАНЕН В ДВОЙНА (ТРОЙНА) СТАЯ, ВКЛЮЧВА:
- 2 нощувки със закуски в избрания хотел в гр. Ниш;
- Новогодишна вечеря – богато меню (без ограничение на напитките) с музикална програма и много изненади;
- Празнична вечеря на 30.12.2017 г. с богато меню, неограничени напитки и жива музика;
- медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 евро.

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата