ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2018 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Марина Сити - Балчик

нощувки 2
звезди 3
общо вечери 1
празнична вечеря
закуски 2
басейн
 
цена 250 лв.

Допълнителна информация:

Цените са в лева пакетни на помещение и включват БЕЗПЛАТНА СПА ПРОЦЕДУРА, закуска, фитнес, TV, Wi - FI, безплатен паркинг, възможност за ранно настаняване и късно освобождаване, всички курортни такси, застраховка и ДДС.
Празнична Новогодишна вечеря на 31.12.2018г. / 5-степенно меню/ жива музика с оркестър, баница с късмети, новогодишна томбола, фойерверк шоу в панорама ресторант Ел симпатико.
ДОПЛАЩАНЕ ЗА АТРАКТИВНА ПРОМОЦИЯ ПРИЧЕСКА ( изправяне, навиване или подстрижка) С ТЕРАПИЯ ЗА КОСА – 30ЛВ

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава