ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2016 година.
Параметрите и може да не са актуални.

ПАРАЛИЯ КАТЕРИНИ, хотел 3*, от София, Пловдив, Бургас, Варна - ГЪРЦИЯ

нощувки 3
звезди 3
общо вечери 0
празнична вечеря
закуски 3
басейн
 
цена 239 лв.

Допълнителна информация:

НОВА ГОДИНА В ГЪРЦИЯ
Паралия Катерини - Солун - Метеора

автобус от София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна

Дата – 29.12.2016 - потвърдена

ЦЕНА – 239 лв.
Доплащане при тръгване от гр.Варна - 30 лв.

ПРОГРАМА
1 ден /29.12.16/
Отпътуване от *Варна /18.00 ч. – ул. „Антим І”/,Бургас /20.30ч. – бензиностанция ОМВ до Метро/, Ст.Загора /22,00/ч от отбивка на маг.Тракия, Пловдив/23,30/ч Шел/Хепи на маг.Тракия/, София/ 01,30/от ОМВ бул Сливница/. Нощен преход до Солун през ГКПП Кулата – Промахон.

2 ден /30.12.16/
Сутринта пристигане в Солун. Панорамна обиколка на града с местен екскурзовод /доплащане 5 евро/ – Бялата кула, паметника на Ал. Македонски, Ротондата, катедралата ”Св. Димитър”, арката на Галерий, площад Аристотел и др. Свободно време из търговските улици Цимиски, Егнатиа и Агиу Димитриу. След обяд пристигане в курорта Паралия Катерини. Настаняване в хотел 2*/3*. Нощувка.

3 ден /31.12.16/- Закуска. По желание в 08.00ч. еднодневен тур до скалните манастири на Метеора /доплащане 20 евро/ – едно уникално място, съчетало природна красота и вековни християнски традиции. Това е комплекс от гигантски скали, които с течение на времето придобиват причудливи форми и стават приют за монасите, посветили своя живот на поклонението пред Бога. Манастирите, построени на върховете на тези скали, са прекрасни образци на византийското изкуство. Посещение на един от манастирите /входната такса се заплаща отделно/. Спирка във фабрика за икони. Връщане в Паралия Катерини. Празнична Новогодишна вечеря в традиционна таверна с гръцка музика на живо. Нощувка.

4 ден /01.01.17/
Късна закуска. Свободно време или по желание полудневна екскурзия до Литохоро и манастира Св.Дионисий – красиво разположен в подножието на планина Олимп /доплащане 10 евро/. Античният, гръцки автор Омир разказва, че в Литохоро живеели Олимпийските богове, като покровители на гърците в древността. Връщане след обяд в Паралия Катерини. Свободно време. Нощувка.

5 ден /02.01.17/
Закуска. Отпътуване за Кавала. Свободно време в града или разходка в стария град – Византийската крепост, къщата и Имарета на Мохамед Али. Следобяд отпътуване за България.

6 ден /03.01.17/
Пристигане в Бургас и Варна.

Цената включва
- транспорт с автобус;
- 3 нощувки + 3 закуски в хотел 2*/3* в Паралия Катерини: hotel Colors или подобен;
- водач-представител на фирмата по време на цялото пътуване
Цената не включва
- отпътуване и връщане от и до *Варна – 30 лв; - пътни и административни такси – 15 лв., туристическа обиколка на Солун с местен екскурзовод – 5 евро;
- Новогодишна празнична вечеря в традиционна таверна /с включени вечеря и алкохолни напитки – 50 мл узо и 1/2 бутилка вино и гръцка музика на живо/ – 30 евро;
- полудневна екскурзия до Литохоро – 10 евро;
- тур до Метеора – 20 евро /не включва входна такса на манастира – 3,00 евро /на манастир.

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава