Holiday Inn - Бурса, Турция

нощувки 3
звезди 5
общо вечери 3
празнична вечеря
закуски 3
басейн
 
цена 452 лв.

Допълнителна информация:

Ден 1 /понеделник 30.12.2019 г./:

Отпътуване:   05:00 часа от София, 06:00 часа от Пазарджик / Старата автогара/, 06:30 часа от Пловдив, ОМВ – Санкт Петербург. Преминаване през ГКПП Капитан Андреево – Капъ Куле . Пътуване през Турция, покрай мегаполиса Истанбул. Почивки по пътя. Пристигане в Бурса след обед и настаняване в х.”Holliday Inn” 5* – Свободно време. Вечеря на блок маса – напитките са срещу доплащане. Нощувка.Ден 2 /вторник 31.12.2019 г./:

Закуска. Свободно време или по желание и срещу заплащане обиколка на Бурса – четвъртият по големина град в Турция и първата османска столица. Посещение на панорамната площадкa с гробниците на основателите на Османската държава – Осман и Орхан, Часовниковата кула Топхане, Улу джамия, Коза хан – датиращ от 15 век и разположен на „Пътя на коприната“. Възможност за покупки на висококачествени копринени изделия. Посещение с включена входна такса „Панорама 1326“ – най-голямата в света, отворила врати през март 2019 г.
Свободно време или по желание и срещу заплащане посещение на живописната планина Улуда, приютила първокласен ски курорт. Възможност за 4-часово ползване на екипировка, лифтове и писти.
Подготовка за Новогодишната вечер. Гала-вечеря на новогодишно сет меню с турски напитки алкохолни и безалкохолни неограничено, ди джей, ориенталско шоу и новогодишна томбола с изненади.

Честита Нова Година!!!

След 02.00 ч. напитките са срещу заплащане. Нощувка.Ден 3 /сряда 01.01.2020 г./:

Късна закуска. Свободно време или по желание и срещу заплащане екскурзия „Източните брегове на Мраморно море“ – посещение на старогръцкия град Трилие и на Мудания. Шопинг и връщане в хотел. Вечеря на блок маса – напитките са срещу доплащане. Нощувка.Ден 4 /четвъртък 02.01.2020 г./:

Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване за България с кратък престой в центъра на гр. Одрин   за покупки на турски сладкиши. Вечерта пристигане в Пловдив, Пазарджик или София.

Пакетна цена за Нова година в първата османска столица БУРСА

30.12.2019 – 02.01.2020

Възрастен, настанен в двойна стая: 452 лева

Единична стая: 660 лева

Трети възрастен в стая: 385 лева

Дете до 7 години, настанено с двама възрастни: 152 лева

Дете от 7 до 12 год., , настанено с двама възрастни: 301 леваПосочените цени са пакетни, в лева на човек и включват:

Транспорт с лицензиран автобус по маршрута;
Пътни и гранични такси, паркинг;
3 нощувки със закуска в хотел „Holiday Inn” 5*, Бурса – https://www.hinnbursa.com/index.php;
2 вечери на блок маса без напитки (напитките са срещу заплащане);
Гала-вечеря на сет меню с неогранитени турски алкохолни и безалкохолни напитки (след 02.00 ч. напитките са срещу заплащане)
Ди джей и ориенталско шоу;
Водач от агенцията по време на пътуването;
Застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с лимит 5000 € за лица на възраст до 69.99 г.;


Посочените пакетни цени НЕ включват:

Застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с лимит 5000 € за лица 70-84.99 год. – 8 лева;
Лица над 85 г. не се застраховат;             
Входни такси, билети градски транспорт и допълнителни мероприятия:

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава