ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2016 година.
Параметрите и може да не са актуални.

НГ в ПАРАЛИЯ КАТЕРИНИ, вкл. НГ вечеря - Гърция, автобус от ВАРНА и БУРГАС

нощувки 3
звезди 3
общо вечери 1
празнична вечеря
закуски 3
басейн
 
цена 395 лв.

Допълнителна информация:

НОВА ГОДИНА В КАТЕРИНИ ПАРАЛИЯ
С ПОСЕЩЕНИЕ НА МЕТЕОРА - КАВАЛА И СОЛУН

автобус от Варна и Бургас

3 нощувки със закуски в хотел 3* с включена Празнична новогодишна вечеря

Цена на човек в двойна стая: 395 лв.

ПРОГРАМА
1 ден - 28.12.2016
Тръгване в 19.00ч. от гр.Варна - ул.Антим І, в 20.00 ч. от гр.Бяла, в 21.00 ч. от гр.Бургас /ОМV/.

2 ден - 29.12.2016
Пристигаме във Вергина. Посещение на гробницата – музей на Филип Македонски. Тук е намерена звездата на Вергина - символ на Македонското царство. Музеят представя гробницата на Филип Македонски и синът на Александър Велики - Александър IV, много експонати и предмети принадлежали на царското семейство. В близките павилиони ще можете да си закупите златни или сребърни парички с лика на Александър и звездата на Вергина, уникални бижута. Отпътуваме за Паралия. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.

3 ден - 30.12.2016
Закуска. Екскурзия до Метеора, величествени скали образувани преди 25 милиона години, заселени от монаси около ІХ век след Христа за да се извисят до Бога. Посещава се Големия Метеор или така наречен Преображенски манастир. След вълнуващите мигове на това свещено място се пътува за Темби - клисура в подножието на планината Олимп. Тук може да си налеете вода от свещения извор за дома и близките, да запалите свещи в църквата Св.Параскева - скален манастир в самия Олимп. Нощувка.

4 ден - 31.12.2016
Закуска. Екскурзия до Солун. На този ден гърците си разменят подаръци. Гръцкият Дядо Коледа - Ай Василий/СВ.Васил/ пристига в Новогодишната нощ. Солун е най-красив на този ден. Деца обикалят със звънчета и пеят Коледни песни! Магазините работят цял ден. Ще имате възможност да се насладите в някоя узерия /намират се в самия център до колоритния Солунски пазар/ на гръцки мезета с узо и специалитети. Около 14 ч. се пътува за Паралия. Свободно време.
Новогодишна вечер до колкото издържите!

01.01.2017
Закуска.Отпътуваме за Кавала. Престой за разходка и снимки, обяд или кафе. Късно след обяд се пътува за България.

Цената включва
- 3 нощувки, 3 закуски
- Новогодишна вечеря
- транспорт с луксозен автобус - климатик, видео, кафе-бар
- медицинска застраховка в/у 5000 еврo
- пътни и гранични такси
- Посещение на Вергина и Кавала с беседи на български език

Цената не включва
Екскурзии по желание:
- екскурзия до Метеора - 25 евро
- екскурзия до Солун -15 евро.

За информация и записвания:
тел./факс: 052 641672, 0888699525
e-mail: info@benitour.com
гр.Варна, бул."Мария Луиза" 7

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата