ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2014 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Семеен хотел Балканци - Габрово

нощувки 1
звезди 3
общо вечери 0
празнична вечеря
закуски 1
басейн
 
цена 55 лв.

Допълнителна информация:

Хотел “Балканци” – Искаш да си там!


Закътан в зеленото сърце на България – във вълшебната прелест на местността Узана – хотел “Балканци” е Вашето местенце, в което магията на домашния уют и усещането за спокойствие и красота завладяват сетивата. Без значение дали бягате от темпото на работния делник или желанието Ви е да си подарите коктейл от пълен релакс, уникална гледка, домашни вкусотии и живописни планински маршрути.
Магията на мястото е белязана от самото географско разположение на “Балканци” – в сърцето на България – на 22 км от Габрово, на 49 км – от старопрестолния Велико Търново, на 152 км от Русе, на 148 км от Пловдив и на малко повече от 200 км от София.
Кацнал на върха на скала, хотел “Балканци” показва като на длан неповторимата панорама от центъра на България, изпъстрена от безкрайни букови гори, скалисти хълмове и окъпани в слънцето ливади.
Със своите модерни и уютни 5 двойни стаи, 4 студия и 1 апартамент хотел “Балканци” е най-привлекателното място за глътка въздух със семейството, любимите хора, приятели или колеги, далеч от градския шум и суета.
За по-големите компании, устремени към планинския уют, на разположение са 2 туристически спални за до 16 души.
Ресторант “Балканци” изненадва с домашни вкусотии от традиционната българска и европейска кухня, поднесени в уютната и стилна обстановка.
Гостите, които никога не пропускат да се погрижат за тялото и за здравето си, хотел “Балканци” изкушава с уютен СПА център, вписал в себе си скалите в местността и осигуряващ директен достъп до природата отвън. Центърът разполага с инфрачервена сауна, финландска сауна и джакузи, пригодено за 6-има души – по желание на гостите.
Децата в “Балканци” имат своя територия – Зала за гледане на филми, с въздушен хокей и джага.
За онези, които не могат да пропуснат комбинацията между чист планински въздух и похапване с наслада, хотелът предлага панорамна площадка за барбекю – с въглища, дърва и одеяло срещу студа.
За любителите на пикника хотел “Балканци” предлага подготовка на храната за хапване сред природата, а за гостът остава само задачата да избере най-красивата поляна в околността и да се наслаждава.
Уникалното местоположение на хотел “Балканци” дава възможност за много и разнообразни развлечения в близост:
Ако искате да включите в уютната почивка приключения, можете да избирате между турове по живописните екопътеки в района, да се насладите на пикник, да си подарите доза адреналин с Off road   или да се насладите на природните паркове в околността.
Каквито и да са изискванията Ви към планинската почивка, хотел „Балканци” е Вашето място.
Искаш да си там!

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава