ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2016 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Хан Костина-къща за гости - курорт Рибарица

нощувки 3
звезди 1
общо вечери 3
празнична вечеря
закуски 3
басейн
 
цена 270 лв.

Допълнителна информация:

ПРАЗНИЧНО ЧЕСТВАНЕ НА НОВА ГОДИНА!!!!!!!!!!!!!
ПОСЕТЕТЕ ХАН КОСТИНА КУРОРТ РИБАРИЦА!!!!!ЗА ГРУПОВО ПОСЕЩЕНИЕ 12-15 ЧОВЕКА!!!
С приятелите си сте любители на красивите кътчета от България, които са запазили автентичния си дух?
Подарете си едно ВЕЛИКОЛЕПНО ЧЕСТВАНЕ НА НОВА ГОДИНА в китното село Рибарица - с групово посещение на Хан Костина 1!!!
Група минимум 12 човека,минимум ТРИ нощувки на цена 270 лв на човек.!Цената включва три нощувки,три закуски,три обяда и три вечери,като едната е празнична със специално и традиционно Новогодишно меню-салати,ястия,предястия,новогодишна баница и десерти,алкохол,бяло или червено вино,безалкохолни и шампанско!!!!Всички менюта се съгласуват предварително!!!!
Понеже къщата е с 13 места и в две стаи могат да се поставят две допълнителни легла- могат да бъдат до 15 човека максимум.
Бонуси към офертата:Всеки клиент може да ползва 20% отстъпка за пейнтбол и сафари с джип.Група 6-8 човека.
Безплатен Wi-Fi,паркинг и туристическа такса.
Любопитно
Рибарица е обявена за планински климатичен курорт и посреща над 6 000 летуващи всяко лято. В селото са съхранени националните традиции и обичаите по посрещане на празниците.
Най-голямата забележителност на Рибарица е биосферния резерват "Царичина", включен в световната мрежа на биосферните резервати. Името на резервата е свързано с чудната легенда за царската дъщеря Тамара, излекувана от коварната болест с магията на огнено червеното омайниче, което рибарчани и до днес наричат "царичина". От селото тръгват и най-преките туристически пътеки за билото на Стара планина и връх Вежен, където минава Европейския туристически маршрут Е-3.Има подходи към четири високопланински хижи!!!
В Рибарица е локализиран един от местните офиси на Дирекция Национален парк "Централен Балкан". От Рибарица удобни туристически пътеки водят и до двата съседни на Царичина резервати Боатин на югозапад и Козя стена на югоизток. Селото не случайно носи името Рибарица, а бронзовата фигура на Рибарчето – символа на курорта, се вижда на една скала вдясно от пътя още на влизане в селото. От тук най-бързо се стига до хижите "Георги Бенковски", "Ехо" и "Вежен". Истински рай за орнитолозите представлява защитената местност "Черният рът" и Дебели дял, където може да наблюдавате разнообразие от птици.
Осигурено от Хан Костина
Хан Костина се състои от 2 къщи и се намира на 2км от центъра на планинското село Рибарица. Ханът се намира само на 30 метра от кръстовището по пътя за паметника на Георги Бенковски и Кървавото кладенче.
Хан Костина 1 е двуетажна сграда предлагаща на своите гости настаняване пет уютни двойни стаи и една тройка/13 места/. Всички стаи са обзаведени с гардероб, тоалетка, 2 нощни шкафчета, 2 стола, телевизор с кабелна телевизия, баня- санитарен възел, басейн за разхлаждане през летните горещини.
Хан Костина 2 е двуетажна сграда предлагаща на своите гости 4 апартамента с по 2 стаи с общ санитарен възел и баня,
Всички стаи са обзаведени с гардероб, тоалетка, нощни шкафчета, стол, телевизор с кабелна телевизия, басейн за разхлаждане през летните горещини и е подходящ за настаняване на 16 човека на редовни легла,плюс 4 допълнителни.
Общият капацитет на двата Хана е между 28 и 35 човека. Двата Хана са непосредствено един срещу друг.
Хан Костина 2 в момента е отдаден на частна фирма и не може да се използва за гости!!!
к.к. Рибарица, ул. Захари Стоянов 1А
0878 121 525
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1544932052446320&set=p.1544932052446320&type=1

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава