ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2014 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Нова Година в х - л " Лилия " - к.к. Златни пясъци - Варна

нощувки 2
звезди 4
общо вечери 2
празнична вечеря
закуски 2
басейн
 
цена 235 лв.

Допълнителна информация:

Предложението ни касае пакети, съдържащи нощувки със закуска и вечеря на шведска маса, тържествена новогодишна вечеря – на меню и празничен първоянуарски Brunch /комбинация от закуска и обяд от 11 до 14 ч./.
2 нощувки, 1 закуска, 1 вечеря, празнична вечеря, Brunch - 235 лв.
3 нощувки, 2 закуски, 2 вечери, празнична вечеря, Brunch - 285 лв.
4 нощувки, 3 закуски, 3 вечери, празнична вечеря, Brunch - 335 лв.
За отличното настроение на гостите на хотелски комплекс “Лилия” по време на престоя им ще положат грижи талантливи музикални изпълнители и вариететни артисти. Томбола с награди, игри и закачки в Новогодишната нощ.
Най-малките ни гости ще имат среща с Дядо Коледа на 31.12. от 18 ч. около Новогодишната елха, където добрият старец ще ги изненада с подаръци.

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава