ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2010 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Качика - Царево

нощувки 3
звезди 0
общо вечери 0
празнична вечеря
закуски 0
басейн
 
цена 1500 лв.

Допълнителна информация:

НОВА ГОДИНА 2011
ЦЕНА НА   КЪЩАТА 500 лв. на ВЕЧЕР минимум 3 нощувки

На разположение на нашите гости са 6 двустайни апартамента ( 3 малки и 3 големи ).

Апартаментите се отопляват с локално парно и се състоят от спалня и дневна, като   е възможно настаняване на съответно 4 и 5 души в апартамент. Всеки апартамент има спалня, дневна, баня с тоалетна, тоалетка, телевизор ( кабелна ТВ ) и хладилник.
В двора на къщата е барбекюто, което е на разположение на гостите и предлага: камина със скара, голям хладиник с камера, хладилна витрина, газови котлони, прибори, съдове за хранене и проготвяне на храна, отделна тоалетна и WIFI ( безжичен интернет-гратис).

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава