ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2010 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Хотел Санкт Петербург - Пловдив

нощувки 2
звезди 4
общо вечери 0
празнична вечеря
закуски 2
басейн
 
цена 82 лв.

Допълнителна информация:

Парк хотел \"Санкт Петербург\" е най-високият, модерен комплекс в Пловдив, който носи класическата елегантност на града. Разположен в сърцето на Пловдив, хотелът създава атмосфера на неповторима хармония, естетичност, комфорт и модерен Европейски стил. Разположен в центъра на града, хотелът Ви предлага ненадмината гледка към градския хоризонт.

Цената е на лице в двойно студио* и включва:
- 2 нощувки със закуски;
- курортна такса и туристическа застраховка.

*Предлага се настаняване и в:
- лице в апартамент - 95 лв.;
- единично студио - 120 лв.;
- единична стая - 100 лв.

Доплащане за Новогодишна вечеря с програма с участието на Алисия, Джена и парти с DJ Майли (според местата в ресторанта) - Задължително!
- I- во ниво - 160 лв.;
- II- ро ниво (покрай парапета) - 140 лв.;
- II- ро ниво - 100 лв.

Намаление:
- детски Новогодишен куверт - 70 лв.

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава