ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2011 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Апартаменти "Пампорово Дрийм", комплекс Замъка 1 - Пампорово

нощувки 3
звезди 3
общо вечери 0
празнична вечеря
закуски 3
басейн
 
цена 146 лв.

Допълнителна информация:

Нова Година в апартаменти \"Пампорово Дрийм\", комплекс Замъка

• 3 нощувки + закуски за двама, настанени в едноспален апартамент (2+2) – 445лв.
• 3 нощувки + закуски за четирима, настанени в двуспален апартамент (4+2) – 585лв.

 Ценита са в лева, на апартамент на ден и включват:
• Нощувка
• Закуска или закуска и вечеря (+празнична вечеря на 31.12.) според избрания пакет.
• Подземен паркинг
• Интернет
• Кабелна телевизия

 Възрастен, настанен на допълнително легло, доплаща 6лв. за закуска / 24лв. за закуска+вечеря. Деца до 12г. – 3лв. за закуска/ 12лв. за закуска+вечеря.
 Задължително е закупуването на Новогодишен куверт - 130лв./възрастен, 65лв./деца до 12г.
 Възможно е късно освобождаване на апартаментите.

Други наши оферти (пакети закуска с вечеря, оферти за повече нощувки) може да видите на   www.pamporovodream.com или се обадете на 0887 348 552 / 0898 348 008. Очакваме Ви!

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава