ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2010 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Нова Година - Нова Година на о-в Мадейра

нощувки 4
звезди 5
общо вечери 4
празнична вечеря
закуски 4
басейн
 
цена 1260 лв.

Допълнителна информация:

Със субтропичен климат, затоплян от Гълфстрийм, това вулканично изригване край брега на Африка, е плаващата градина на Португалия. Откриването на Мадейра през ХV в. от принц Анри Мореплавателя слага начало на златното време на Португалия. Той е бил „открит“ отново от облечените в зимни дрехи британци през ХІХ в., когато става място за техните ваканции. Верността на англичаните става почти легендарна, толкова завладени били те от пищните, отвесни пейзажи, дивите терени, терасирани и обработвани от любезни хора; тъмното, сладко вино – и „дните на вечния юни“.
Програма:


ден първи - 29.12.2010
Програмата започва с изпращане на летище София за полет София-Мадейра. На летище FUNCHAL Ви посреща представителят на фирмата-партньор в Португалия за трансфер до избрания от Вас хотел. След настаняване ще бъде организирана за Вас информационна среща за представяне на дестинацията и допълнителните мероприятия, към които можете да се присъедините. Нощувка.

от ден втори - 30.12.2010 до ден четвърти - 01.01.2011
имате възможност да се наслаждавате на престоя си, всеки според предпочитанията и индивидуално съставената си програма, да се отдадете на разходки, да участвате в предложените мероприятия, екскурзии и посещения. Очаква Ви романтичната мечта, наречена остров Мадейра – красиви морски залези, удивителни ухания, впечатляващи екзотични градини, както .... разбира да станете част от прочутите традиционни новогодишни чествания и свидетел на най-грандиозните, регистрирани в рекордите на Гинес, празнични фойерверки, да посрещнете в неповторимата феерия от звуци и картини една щастлива за Вас 2011-та година.

ден пети - 02.01.2011
След закуска предстои трансфер от Вашия хотел до летище Мадейра за полет до София. Завръщане в България.

Всички цени са в Евро на човек/семейство и включват:
* Изпращане на летище София.
* Самолетен билет София-Фуншал-София.
* Трансфер: летище-хотел-летище.
* 4 нощувки на съответната база изхранване в избрания от Вас хотел.
* Медицинска застраховка по време на цялото пътуване.

Цената не включва:
* Летищни такси - 110 евро на човек към дата 13.10.2010 г.
* Новогодишна гала вечеря.

Задължително се заплаща:
* Летищни такси - 110 евро на човек към дата 13.10.2010 г.
* Новогодишна гала вечеря.
- хотел Estrelicia: 56 евро за възрастен/дете за настанените на полупансион.
- хотел Madeira Goden Residence: 81 евро за възрастен/дете за настанените на полупансион.
- хотел Tivoli Madeira: 155 евро за възрастен и 78 евро за дете от 2 до 11г. за настанените на закуски и нощувка; 132 евро за възрастен и 66 евро за дете от 2 до 11г. за настанените на полупансион.
- хотел Madeira Regency Palace: 151 евро за възрастен и 75 евро за дете от 3 до 11г. за настанените на закуска и нощувкиа; 126 евро за възрастен и 63 евро за дете от 3 до 11г. за настанените на полупансион.
- хотел Riu Palace Madeira: 62 евро за възрастен и 31 евро за дете от 2 до 12г.
- хотел Quinta Bela Sao Tiago: 133 евро за възрастен и 67 евро за дете от 2 до 11г. за настанените на закуска и нощувка; 106 евро за възрастен и 53 евро за дете от 2 до 11г.

Допълнително се заплаща по желание на клиента:
* Новогодишна гала вечеря.
- хотел Estrelicia: 72 евро за възрастен/дете за настанените на закуска и нощувка.
- хотел Madeira Goden Residence: 98 евро за възрастен/дете за настанените на закуска и нощувка.
  

Информация за полета:
дата
полет
летище
излита
каца
летище
29.12.2010

София
13:50
17:10
Фуншал
02.01.2011

Фуншал
09:10
16:00
София

Информация за всички цени и хотели по програмата можете на намерите ТУК.

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава