ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2021 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Мечковци - с. Мечковци

нощувки 20
звезди 0
общо вечери 20
празнична вечеря
закуски 0
басейн
 
цена 300 лв.

Допълнителна информация:

Къщата се намират в село Мечковци, община Ихтиман ( 40 км. от гр. София ). Селото се намира в планинския район на Средна гора (1000 н.в.)   Мястото е тихо и спокойно, подходящо е за отдих и почивка.

Максималният капацитет на вилата е 5+4 места. Разпределението е следното: етаж 1 -   хол с голям разтегателен диван, кухня оборудвана с печка, хладилник и всички необходими кухненски прибори и посуда, баня, тераса; етаж 2 - голяма стая със спаня и възможност за поставяне на още легла, втора спалня и стая с единично легло и тераса. Къщата разполага с голям двор с навес и въшно барбекю, какво и интеренет и телевизия.

Какво включва офертата?
Самостоятелно ползване на цялата вила
Всички удобства + безплатен интернет и места за паркиране
На разположение на гостите е голямо барбекю в двора с подсигурени дърва от собствениците

Вилата е свободна за празниците.

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава