ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2010 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Brixen - Нова Година в Прага

нощувки 4
звезди 3
общо вечери 0
празнична вечеря
закуски 4
басейн
 
цена 1379 лв.

Допълнителна информация:

Прага е един от посещаваните европейски градове днес и една от най-предпочитаните дестинации за изкарване на Коледните и Новогодишните празници. Прага е бил седалище на чешките принцове и крале от десетото столетие на новата ера. В средата на XIV в. е един от главните градове на Светата Римска империя и трети по големина град в Европа по брой жители. Въпреки че е претърпял значителни поражения през Втората световна война, в града са се съхранили различни архитектурни стилове - барок, рококо, готика, романтизъм и др.


Екскурзията включва 4 нощувки със закуски в хотел 3 или 4 звезди в центъра на Прага,   екскурзоводска програма на български език, трансфери. Лети се с авиокомпания CSA.

ПРОГРАМА

30.12.2010 - Отпътуване от летище София. Кацане в Прага, трансфер, настаняване в хотела. Нощувка.
31.12.2010 - Закуска. Полудневна обиколка на Прага с екскурзовод на български: архиепископския дворец (отвън), улица „Лоретанска”, църквата „Св. Богородица от Лорета” (копие на къщата на Св. Богородица), Храдчани   - стария замък (отвън), пл. „Храдчанске намести” с двореца Щернберг и двореца Шварценберг, катедралата „Свети Вит”, двореца Валдщайн, Мала страна, Карловия мост,   Старе место, Нове место - Вацлавския площад. Новогодишна вечеря (с доплащане). Нощувка.
01.01.2011 - Закуска. Свободен ден – възможност за самостоятелно посещение на
Еврейския квартал, квартала Вишехрад, разходка с корабче по р. Вълтава   и пр. Нощувка.
02.01.2011 - Закуска. Свободен ден – възможност за самостоятелно посещение на музеи – галериите на Пражки храд, замъка Храдчани, музея на Алфонс Муха, музея на Сметана, музея на Дворжак. Нощувка.
03.01.2011 -   Закуска.   Трансфер до летището и отпътуване за София.

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава