ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2013 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Нова Година в СЪНРАЙЗ ПАРК И СПА КОМПЛЕКС - гр. Банско

нощувки 3
звезди 4
общо вечери 1
празнична вечеря
закуски 3
басейн
 
цена 324 лв.

Допълнителна информация:

Хотел Сънрайз парк и СПА е разположен на няколко минути от първа станция на лифта. Комплексът представлява преливащо съчетание от традиционната за района архитектура, модерен комфорт и добро обслужване. В изграждането и обзавеждането му са използвани предимно естествени материали създаващи уют и топлина.

Стаи

Сънрайз парк и СПА комплекс разполага със 134 основни легла разположени в 57 различни по големина и разпределение апартаменти, откриващи невероятни гледки към заобикалящите Банско планини Рила и Пирин.
Цени за пакет 3 нощувки от 324 лв. на човек , цени за пакет 4 нощувки от 432 лв.
Цената включва :
съответен брой нощувки
     закуска
     ползване на сауна, парна баня, басейн, фитнес
     транспорт до начална станция на кабинков лифт /по график/
     туристическа такса и застраховка

Цената не включва:

     допълнителни хотелски услуги
     празнична Новогодишна вечеря на 31.12.2013 /по желание/: 155 лв. за възрастен и 70.00 лв. за дете /06 - 11.99г/

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава