ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2010 година.
Параметрите и може да не са актуални.

По избор - Палма де Майорка

нощувки 4
звезди 5
общо вечери 4
празнична вечеря
закуски 4
басейн
 
цена 1150 лв.

Допълнителна информация:

Остров Майорка е най-големият от Балеарските острови, разположени в Средиземно море и част от територията на Испания. Живописните плажове, топлото време, гостоприемството на местните хора, първокачественото обслужване в хотелите и уникалната местна кухна са само част от причините, превърнали острова в любимо място за почивка на много европейци.


ПРОГРАМА

Ден 1 (29.12.10 - понеделник) София - Мюнхен - Палма де Майорка
Отпътуване от София за Мюнхен   с полет на LH 3439 и продължение за Палма де Майорка. Трансфер до хотел Barcelo Pueblo Park 4*, Playa de Palma. Вечеря в хотела. Нощувка.
Ден 2 (30.12.10 - вторник) Палма де Майорка
Закуска в хотела. Свободно време. Вечеря и нощувка.
Ден 3 (31.12.10 - сряда) Палма де Майорка
Закуска. Подготовка за Празничната Новогодишна вечеря.
Ден 4 (01.01.11 - четвъртък) Палма де Майорка
Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
Ден 5 (02.01.11 - петък) Палма де Майорка - Мюнхен - София
Закуска. Излитане от Палма де Майорка и кацане в Мюнхен. Продължение за София. Край на програмата

Има възможност за директен полет на България Еър София- Палма Де Майорка София, с дати 28 декември 2010 - 4 януари 2011.

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава