ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2010 година.
Параметрите и може да не са актуални.

SURMELI EFES HOTEL - Кушадасъ

нощувки 4
звезди 5
общо вечери 4
празнична вечеря
закуски 4
басейн
 
цена 270 лв.

Допълнителна информация:

Виена разпалва нашето въображение с бързите си валсове и топките на красивата сграда на операта, испанското училище за езда и традиционните кафета. Но освен цялата история и традиции, градът има и една много различна страна, която е младежка, модерна и изобретателна. В Freihausvierteil изобретателността изплува и младите дизайнери и художници излагат и продават творбите си.


Дати на пътуване:
31.12.2010 – 03.01.2011
Цената включва:
двупосочен самолетен билет
3 нощувки със закуска в двойна стая в хотел 3*/4*
медицинска застраховка по време на престоя
Цената не включва:
Летищни такси – 54 евро
Хотели:
HILLINGER ***, Erzherzog-Karl Straße 105, Vienna - 372 евро

Цената включва: двупосочен самолетен билет София-Виена-София, настаняване в двойна стая с включена закуска, медицинска застраховка.
RAINERS ****, Gudrunstraße 184, Vienna - 452 евро

Цената включва: двупосочен самолетен билет София-Виена-София, настаняване в двойна стая с включена закуска,медицинска застраховка
Допълнителни услуги:
Трансфер летище – хотел - летище – 54 Евро/човек - при 2ма души;
Новогодишна вечеря – Heuriger Bach–Hengl – 92 евро/ човек
Новогодишна вечеря – Schreiberhaus wine tavern – 67 евро/ човек
Новогодишна вечеря – Zwölf Apostelkeller – 61 евро
Стандартна обиколка на Виена, с вход за двореца Шонбрюн /тръгване от хотела/ - 41 евро /тура е на английски, немски и руски език/
ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ С FLY NICKI : 31.12 .2010. – 03.ЯНУАРИ.2011
ДЕН: Петък Авиокомпания \\\" FLY NIКI \\\"
31 Декември София Виена    13:50 14:20
03 Януари        Виена София    16:50 19:20

Препоръчани ресторанти
BACH-HENGL, Sandgasse 7-9, Vienna-Grinzing

Историята на вината Hengl и винарската изба продължава вече повече от хиляда години, като започва през 8-ми век по времето на Карл Велики, който е създал условията за производство и за сервиране на младо вино в знаменитите \\\"capitulare de vino\\\".
Типичното меню включва напитка за добре дошли, предястие, плоча с различни видове месо, салати, хляб, петифури, сирене, 1/4 л вино, чаша пенливо вино и гулаш. Ще бъде изпълнявана и музика.
SCHREIBERHAUS, Rathstraße 54, Vienna

Ресторантът ни дава отлична представа за традиционното виенско гостоприемство.
Построена през 1746 година като къща на лозар, тя сменяла собствениците си няколко пъти, за да се превърне отново в собственост на винопроизводители. Днес ресторантът предлага 580 места, разделени на няколко помещения от 10 до 120 места. На разположение е също и детски кът.
Ресторантът предоставя висококачествени виенска и интернационална кухня, както и внимателно подбрани напитки, от които вината заслужават специално внимание.
Празничната вечеря включва гала бюфет, гулаш с хляб, шнапс за добре дошли,1/2 бутилка вино, 1 минерална вода и чаша шампанско в полунощ. Ще бъде изпълнявана и музика на живо.
ZWÖLF APOSTELKELLER, Sonnenfelsgasse 3, Vienna

Zwölf Apostelkeller или \\\"изба дванадесет апостоли\\\" на немски език, се счита за част от виенската традиция. Основана през 1339 година, тя предлага богат избор от традиционна виенска кухня, много често приготвена с използването на стари рецепти, придружени с внимателно подбрани вина. Музикантите към винарната ще създадат специална атомсфера на свещи и настроение за 450 гости.
Ще има типичен стар виенски новогодишен бюфет в готическо-римските изби на ресторанта. Цената на вечерята не включва напитки с изключение на напитка за добре дошли и вдигане на тост в полунощ с чаша пенливо вино. Ще бъде изпълнявана и музика.


==============
Цената е на човек, при настаняване в двойна стая.
Възможно е настаняване в единична стая срещу доплащане

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава