ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2015 година.
Параметрите и може да не са актуални.

апарт хотел "Форест нук" - Пампорово

нощувки 3
звезди 0
общо вечери 3
празнична вечеря
закуски 3
басейн
 
цена 615 лв.

Допълнителна информация:

ПАКЕТИ ЗА НОВА ГОДИНА 2016!
Важат от 29.12 до 04.01.16г

3 нощувки за двама, настанени в двойна стая, с включени закуски и вечери + Празничен Новогодишен куверт - 615лв!

4 нощувки за двама, настанени в двойна стая, с включени закуски и вечери + Празничен Новогодишен куверт - 760лв!

3 нощувки за двама, настанени в едноспален апартамент, с включени закуски и вечери + Празничен Новогодишен куверт - 731лв!

4 нощувки за двама, настанени в едноспален апартамент, с включени закуски и вечери + Празничен Новогодишен куверт - 914лв!

3 нощувки за четирима, настанени в двуспален апартамент, с включени закуски и вечери + Празничен Новогодишен куверт - 1202лв!

4 нощувки за четирима, настанени в двуспален апартамент, с включени закуски и вечери + Празничен Новогодишен куверт - 1483лв!

В цената е включено безплатно използване на басейн, сауна, фитнес;
Безплатен трансфер до ски център Студенец сутрин и следобед;
Интернет, Паркинг, Туристическа застраховка

На разположение на гостите са:
Ресторант
Механа
Нощен клуб - дискотека "Underground"
СПА център
Вип стая за гости
Магазин
Детски кът
Игрална зала
Кино салон
Самостоятелна мини писта
Ски гардероб за съхранение на собствено ски обурудване и др.

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава