ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2013 година.
Параметрите и може да не са актуални.

семеен хотел "Липите" - с.Типченица, общ. Мездра

нощувки 2
звезди 2
общо вечери 1
празнична вечеря
закуски 2
басейн
 
цена 170 лв.

Допълнителна информация:

Нашето предложение включва:

2 нощувки ( 30 и 31.12.2013г ( или 31.12.2013г и 01.01.2013г), 2 закуски и

Празнична новогодишна вечеря: 100гр ракия, мин. вода, безлакохолно, 1/2 бутилка червено вино, 1/4 шампанско, салата, предястие, основно ястие, мезета, баница с късмети, десерт.

Музика с оркестър, фолклорна програма, курортна такса, ДДС.

Късно освобождаване на стаите.

ЦЕНА : 170,00 лв на човек

Куверти за деца

Цена : 55,00 лв

вкл. 2 нощувки на допълнително легло, 2 закуски, новогодишна вечеря - сок, детско шампанско, салата, основно с пилешко месо, десерт, баница с късмет ( подходящо за деца до около 10-11 год )

Цена : 85,00 лв

вкл. 2 нощувки на допълнително легло, 2 закуски, новогодишна вечеря - безалкохолно, мин. вода, детско шампанско, салата, предястие, основно ( като в куверта за възрастни), десерт, баница с късмет   ( подходящо за деца над 12 год. )

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава