ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2010 година.
Параметрите и може да не са актуални.

вила Хвойна - село Хвойна- до Чепеларе

нощувки 3
звезди 0
общо вечери 0
празнична вечеря
закуски 0
басейн
 
цена 900 лв.

Допълнителна информация:


НОВА ГОДИНА ВЪВ ВИЛА ХВОЙНА В СЪРЦЕТО НА РОДОПИТЕ
800 лева за 2 нощувки за 12 туриста


Ако искате да избягате от шума и суетата на града, ако мечтаете за хубава гледка, закуска с бухти, боров мед, сладко от боровинки и горски ягоди и току що издоено мляко, посетете една от перлите на средните Родопи- село Хвойна, носи името си на иглолистното дърво, хвойна, с което е изпълнена местността и от чиито плодове се прави алкохолното питие – джин.
Намира се на 50 км от Пловдив и на 30 км от Пампорово, от лявата страна на главния път.
Тук може да се насладите на колоритните, амфитеатрално разположени родопски къщи и на кристално чистия въздух.
От селото излизат много туристически пътеки, които дават възможност за пешеходен туризъм, минавайки покрай тучни ливади и вековни гори. Те водят до Чудните мостове ( скален феномен ), връх Персенк, хижа Марциганица, Бяла Черква и Наречен, известен с минералните си извори и бани за нервни заболявания ( на 5 км).

От Хвойна може да си направитв незабравими екскурзии до Бачковския Манастир, Чудните Мостове, Пампорово , Пловдив, Перперикон.
Не забравяйте да посетите и църквата, построена през 1857 година.
А вечер край камините и механите, обезателно опитайте родопското чеверме, пататник, клин, качамак, марудници.


Вила Хвойна се намира на южния склон на село Хвойна. Тя разполага с три етажа, първият с хол и спалня с обща тераса, санитарен възел и напълно оборудвана кухня, вторият има две стаи, кухненски бокс, тераса и санитарен възел, а на приземния механа с непринудена битова обстановка. Вилата е с възможност за настаняване на 12 туриста.


Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава