ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2010 година.
Параметрите и може да не са актуални.

семеен хотел " Тера верде "* * * Орешак - Троян

нощувки 3
звезди 3
общо вечери 0
празнична вечеря
закуски 0
басейн
 
цена 125 лв.

Допълнителна информация:

Вила \" Тера верде \" * * * Орешак , предлага две самостоятелни крила .

Едното се състои от 2 стаи четворки, и 2 стаи двойки ,с възможност за трима и четирима , всяка със самостоятелен санитарен възел, tv - кабелна, WI - FI безплатен интернет локално парно отопление, което се поддържа от персонала на вилата и самостоятелен кухненски салон и трапезария, напълно обурудван за капацитета на всички спални помещения на крилото.

ЦЕНАТА Е ЗА 3 НОЩУВКИ 4 ДЕНА 120 лв. на човек при пълен капацитет или за цялото крило 1500 лв.

Второто крило се състои от 6 стаи двойки и 2 стаи четворки, всяка със самостоятелен санитарен възел, tv - кабелна, WI - FI безплатен интернет, локално парно отопление, което се поддържа от персонала на вилата и самостоятелен кухненски салон и трапезария, напълно обурудвани за капацитета на всички спални помещения на крилото.

ЦЕНАТА Е ЗА 3 НОЩУВКИ 4 ДЕНА 120 лв. на човек или за цялото крило 2500 лв.

Вилата е с локално парно отопление , което се потдържа от персонала на хотела .


Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава