ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2010 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Хотел Зорница - Казанлък

нощувки 1
звезди 3
общо вечери 1
празнична вечеря
закуски 1
басейн
 
цена 138 лв.

Допълнителна информация:

Комплекс \\\"Зорница\\\" е категория 3 звезди. Намира се в парк \\\"Тюлбето\\\" и е с прекрасен панорамен изглед към Средна гора и Стара планина. Разполага с охраняем голям и малък паркинг. Комплексът предлага уютна обстановка, спокойствие и първокласно обслужване целогодишно. Хотелът разполага с просторно и уютно фоайе, лоби бар, кабелна телевизия и безжичен интернет. Предверието на хотела и английския двор са приятно място за отдих, бизнес срещи и разговори.
В ресторанта на комплекса ще усетите присъствие на българското, както в обстановката, така и във вкусно приготвените традиционни гозби. От лятната тераса на ресторанта може да се насладите на прекрасния обзорен изглед на град Казанлък, разположен между две планини. Мирисът на боровете, които Ви заобикалят, допринася за Вашата наслада.
Цената включва: 1   нощувка, 1 закуска – обяд на брънч маса, Новогодишна   празнична   вечеря   с   програма   и   DJ.
2 нощувки със закуски и празнична вечеря- 174 лв.
3 нощувки със закуски и празнична вечеря- 193 лв.

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава