ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2010 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Eden Lancaster Hotel Amsterdam - Амстердам

нощувки 5
звезди 3
общо вечери 0
празнична вечеря
закуски 5
басейн
 
цена 1240 лв.

Допълнителна информация:

Амстердам (Amsterdam) е столицата и най-големият град в Холандия. Днес Амстердам, въпреки че не е метрополис, има някакво право да иска да носи титлата Световен град.Намира се в провинцията Северна Холандия, в Рандстад, на устието на реката Амстел в Ай. С един поглед на картата ще разбереte, че в Амстердам има толкова канали, колкото и улици. Повечето улици изглеждат като алеи - къси и тесни, каналите са малко по-широки. Това е една от причините местните да използват лотки и трамваи, за да се придвижват. Колелата са най-популярния и практичен транспорт в Амстердам.


ПРОГРАМА
1 ден    22.12.10 сряда               София – Амстердам
Полет от София в 07.20 ч. Кацане в 09.15 ч. Посрещане на групата и първа среща с Амстердам – панорамна обиколка с професионален екскурзовод (превод на български) пл. ”Дам”, Кралския дворец, Новата църква, Националния паметник на Освобождението, квартала “Йордан”, цветния пазар, площад “Рембранд”, разходка по каналите (цената на билета за корабче не е включена в цената), посещение на Райкс Музеум и музея на уникалния художник Ван Гог.
След обиколката трансфер до хотела, настаняване и свободно време. След проведената обиколка вече самостоятелно разглеждаме града – артистични улици, канали, религията и кафенета, минало и настояще, диаманти и бира, суматоха за коледни покупки.......... всичко това е Амстердам.
2 ден    23.12.10 четвъртък     Амстердам - Едам – Волендам
Полудневна екскурзия, която ни отвежда в провинцията северно от Амстердам, до ръба на река Zaan. Там ще посетим етнографско село с вятърна мелница \"де Zaanse Schans\" и характерни зелени дървени къщи. В началото на 18 век този район е бил индустриален и е имало около 700 мелници, но днес са останали само 5. Ще разгледаме вятърна мелница и ще посетим дървена фабрика за обувки. Покрай типичния холандски пейзаж продължаваме до средновековния град Едам - стария град се разглежда пеша с традиционните рибарски къщурки на Волендам, разположен на брега на бившата Зюйдерзее. Някои от жителите все още носят традиционните холандски носии. Тази обиколка включва посещение ферма за производство на прочутото сирене Едам.
3 ден    24.12.10 петък               Амстердам – Ротердам – Хага
Еднодневна екскурзия обединяваща посещение и разглеждане най-важните места и градове на Холандия за турист с кратък престой и по време на коледа.
Първата ни спирка е на световно известния Aalsmeer „цветен търг”. Продължаваме за Ротердам – обиколка на града и стоп снимка пред хотел New York. С наближаването на времето за обяд ще стигнем до Delft, място известно с уникална синя керамика, посещение на сувенирен магазин, шопинг център и обяд(не е включен в цената). Продължаваме за Хага – при обиколката акцента е на Двореца на мира, правителствени и със световно значение палати. Екскурзията ще завърши с посещение на Мадуродам –град в миниатюри с най-важните моменти от историята на Холандия в мащаб 1: 25
4 ден    25.12.10 събота            Амстердам
Закуска. Коледна феерия по улиците на града. Всички магазини са затворени, само кафенета и различни ресторантчета, улични художници и музиканти.........
5 ден    26.12.10 неделя            Амстердам – София
Закуска. Трансфер до летището. Полет в 10.40 ч, каца в София 14.10 часа.
ПАКЕТНА ЦЕНА:


с полет от София
22-26.12.10 4 нощувки

с полет от Варна
22.12-27.12.10 5 нощувки
Хотел/ категория

Легло вдвойна стая
Единичнастая
Легло вдвойна стая
Единичнастая
Eden Lancaster Hotel Amsterdam 3*
645.00 евро
+ 100 евро
699.00 евро
+ 125 евро
Avenue 3 *
666.00 евро
+ 99 евро
720.00 евро
+124 евро
Victoria Park Plaza 4*
710.00 евро
+ 160 евро
765.00 евро
+ 200 евро
Caransa 4*
689.00 евро
+ 160 евро
755.00 евро
+ 200 евро
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
4 или 5 нощувки + закуски в зависимост от София или от Варна
Самолетен билет с вкл. летищни такси
Трансфери летище -хотел- летище
Панорамна обиколка на града с екскурзовод (с превод на български)
Медицинска застраховка – 15 000 евро покритие на Coris assistance
ЦЕНАТА не включва:
Полудневна екскурзия до Едам- Волендам - 32 евро – транспорт, екскурзовод с превод на български (без включен обяд)
Целодневна екскурзия до Ротердам – Хага - 45 евро транспорт, екскурзовод с превод на български (без включен обяд)
Разходи от личен характер (да се има предвид, че някои телевизионни програми са кодирани и при заявка се заплащат допълнително)
Бакшиши
Разписание на полет от Варна с авиокомпания МАЛЕВ:
MA 837 22DEC VAR BUD 16:00 16:30
MA 668 22DEC BUD AMS 17:35 19:45
MA 661 27DEC AMS BUD 10:00 12:00
MA 836 27DEC BUD VAR 13:00 15:20

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава