ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2010 година.
Параметрите и може да не са актуални.

СПА ХОТЕЛ ХОЛИДЕЙ - Велинград

нощувки 1
звезди 4
общо вечери 0
празнична вечеря
закуски 0
басейн
 
цена 323 лв.

Допълнителна информация:

3 нощувки в двойна стая - 647.00 лв. за помещение
3 нощувки в Двойна Стая Делукс - 739.00лв.за помещение
3 нощувки в Студио - 845.00 лв. за помещение
3 нощувки в Апартамент -1280.00 лв. на помещение
* Посочените цени са в лева на помещение за заявения пакет!
Цените включват:

- съответния брой нощувки със закуски за заявения пакет

- 2 празнични вечери: Официална новогодишна вечеря с празнична програма на 31.12 и Празнична вечеря с DJ на 01.01.2011г.

- Неограничено ползване на СПА център: минерален басейн с хидромасажни пейки, сауна, парна баня, зала за релакс, малък фитнес кабинет, wireless - интернет, охраняем паркинг, застраховка, туристическа такса и ДДС.

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава