ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2010 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Есперия - Кавала

нощувки 2
звезди 3
общо вечери 0
празнична вечеря
закуски 2
басейн
 
цена 273 лв.

Допълнителна информация:

Кавала е третият по големина град на южната ни съседка с около 160 000 души и   е второто по значение пристанище в Северна Гърция след Солун. И двата града са на знаменитата Вия Игнация (на гръцки език - Одос Егнатия), свързвала Рим с Константинопол.

ПРОГРАМА

1 ден - 31.12.2010 г,.
*Отпътуване в 08:00 от паркинг Трафик Маркет (предгаров площад). Около обяд пристигане в Солун. Панорамна обиколка на Солун с разглеждане на - пристанището, площад “Аристотелис”, Бялата кула, паметниците на Филип ІІ Македонски и Александър Велики, Панаирния град, Телевизионнантата кула, Арката на Галерий, Ротондата “Св. Георги”, Университетския град, Крепостните стени, църквата “Св. Димитър”. Свободно време. Отпътуване за Кавала и настаняване в хотел Есперия 3* около 17:00ч. Празнична новогодишна вечеря в типично гръцки стил в таверна \"Михалис\". Нощувка.


2 ден - 01.01.2011г.
Късна закуска. След обяд: по желание посещение на Стария град — църквата \"Св. Богородица\", пристанището, паметника и къщата на Мохамед Али, Аквадукта. Връщане в хотела привечер. Свободно време. Нощувка.


3 ден - 02.01.2011г.
Закуска. Свободно време с възможност за разходка в Кавала. Около 16:00 отпътуване за София. Пристигане в София около 21:00ч.


Цената на пакета включва:
Транспорт с луксозен 3/4* автобус
2 нощувки в хотел \"Есперия\" 3* Кавала
2 закуски в хотела
Посрещане на Новата 2011 година в типична гръцка таверна.
Водач на групата през цялото време


Цената на пакета не включва:
Разходи от личен характер
Цена: 270 лева на възрастен


Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава