ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2013 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Olympian Bay/Olympus Thea - Гърция - Олимпийска ривиера

нощувки 3
звезди 4
общо вечери 3
празнична вечеря
закуски 3
басейн
 
цена 360 лв.

Допълнителна информация:

Програма:
1 Ден - 30.12.2013 – София – Олимпийска ривиера – 380 км.
Отпътуване от София – Храм -паметник „Ал. Невски” в 8.00 ч. по маршрут София –   Олимпийска ривера. Пристигане в ранния следобяд. Настаняване в избрания от Вас хотел. Свободно време за почивка и разходка. Нощувка.

2 Ден - 31.12.2013
Закуска. Свободно време за разходки и подготовка за празничната нощ. Възможност за екскурзия с автобус до Метеора срещу допълнително заплащане. Празнична Новогодишна вечеря в ресторант на избрания ат Вас хотел с богата програма. В полунощ – Честита Нова 2014 година. Забавления, музика, танци до зори и много забавления за децата.

3 Ден - 01.01.2014
Закуска. Свободно време за почивка и разходки. Нощувка.


4 Ден - 02.01.2014 - Олимпийска ривиера - София
Закуска. Късно освобождаване на стаите. Следобяд отпътуване за София.

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава