ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2012 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Mykonos Paradise/ Alkyonis - Гърция Chalkidiki

нощувки 2
звезди 3
общо вечери 2
празнична вечеря
закуски 2
басейн
 
цена 230 лв.

Допълнителна информация:

ХОТЕЛИ

Mykonos Paradise 3*HВ 300 ЛВ
Alkyonis 2+* НB 230 ЛВ
Гала Вечеря
50 ЛВ

      1-ви ДЕН: Отпътуване в 07:00 от пл. Ал.Невски по маршрут София –Кулата -Серес - /Халкидики/ Ситония/.   Пристигане в хотела в Никити около   обяд. Свободно време.Вечеря в хотела. Нощувка.
        2-ри ДЕН: Закуска. *Полудневна екскурзия, по желание и предварителна заявка – пещерата Петралона - варовикова пещера с характерни сталактити и сталагмити, в която е запазен скелета на първобитен човек. Пещерата е разположена в подножието на планината Катсика или в превод \\\"Козята планина\\\". Следва посещение на градчето Муденя, плажа на Геракини.Свободно времe.Пристигаме в хотела за обяд. Свободно време.Празнична Коледна или Новогодишна вечеря. Нощувка.
        3-ти ДЕН: Закуска Полудневана екскурзия до   град Неос Мармарас Свободно време за разходка и обяд.Връщане в хотела.Вечеря в хотела. Нощувка.
        4-ти ДЕН: Закуска. Отпътуване за България през Солун.Екскурзоводска програма, ще имат вьзможност да разгледат църквите Св. София и Св.Димитрис, Археологическия музей, както и стария град. Обиколката завършва в центъра на Солун, пред Бялата Кула. Свободно време за обяд и след   това отпътуване за България през Серес- Кулата. Пристигане в София късно вечерта.*Намалението за деца важи при настаняване на двама   възрастни.
Начин   и срок   на плащане:
Депозит – 30 % при записване от пакетната цена; доплащане – 15 дни преди датата на отпътуване.
Допълнителните програми и   ексурзиите по желание се заявяват и заплащат в офиса при записване и попълване на договора.
Мин. брой желаещи - 25 човека
Необходими документи:
Международен паспорт/лична карта
За деца до 18 г, пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите и 2 копия  
Няма визови и други специфични санитарни изисквания.
Важно :
Минимален брой туристи за осьществяването на екскурзията - 30 души
Краен срок за уведомяване при недостиг на мин. брой туристи - 7 дни преди датата на екскурзията .
Дискавери Травел си запазва правото да променя последователността на програмата!

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава