ВНИМАНИЕ!
Тази оферта е от 2010 година.
Параметрите и може да не са актуални.

Родопски дом - Чепеларе

нощувки 3
звезди 4
общо вечери 1
празнична вечеря
закуски 3
басейн
 
цена 399 лв.

Допълнителна информация:

Уважаеми клиенти, предлагаме на вниманието Ви нашето празнично предложение за Новогодишната нощ – Посрещнете Новата 2011 в хотел Родопски дом, Чепеларе с Бутик Травел!
Пакет с 3 нощувки: цена 399 лева на човек в двойна стая (повече информация на бутон “Цени”)
Пакет с 4 нощувки: цена 439 лева на човек в двойна стая
Цената включва
• съответния брой нощувки и закуски
• Новогодишна празнична вечеря.
• безплатно ползване на басейн, фитнес, сауна,
• хотелска застраховка и курортна такса.

Повече информация за нашите атрактивни оферти ще получите на адрес www.butiktravel.eu , както и на място в нашите офиси:

•          гр.София, ул. Г.С. Раковски 161 – тел. 02/ 950 58 95
•          гр.Пловдив, ул. Съборна 15 – тел 032/ 62 13 83
•          гр.Варна, ул. Шипка 22 – тел 052/ 60 40 02

Това е сайт с оферти за празнуване на нова година. Във всяка оферта за нова година има детайлно описание на възможността да празнувате нова година на конкретно място: хотел, вила, хижа, спа център, ресторант и т.н. Лесно можете да търсите оферти за нова година, като използвате търсчаката за обяви. Тя търси във всички публикувани обяви за нова година. Има оферти от: Банско, Боровец, Пампорово, Търново, Троян, Копривщица и т.н. Възползвайте се от възможнистта лесно да намерите оферта за нова година. Можете да намерите оферти за празнуване на Нова година в България, празнуване на Нова година в чужбина, Празнуване на Нова година в Банско. Екскурзии за Нова година, Почивки за Нова година.

ВНИМАНИЕ!

NovaGodina.BG е сайт табло за оферти и всеки може да публикува на него. Отговорност за коректността на офертите носят единствено техните автори. NovaGodina.BG не носи отговорнст за коректността на офертите. Бъдете бдителни при извършване на плащания. Следете за достоверността на банковите сметки. Моля сигнализирайте ни веднага при съмнения за измама. Резолюция

Kонтакти:
тел: 0886344660
mail: info@novagodina.bg
© 2007 ВЕТОЛА ЕООД, Всички права запазени

Допълнителна информация за дадена оферта:
Mоля свържете се със съответния туроператор, чийто контактите можете да видите, като кликнете върху съответната офертата
Сайтът се продава